I våra modernt utrustade lokaler konfererar ni i ljus och inspirerande miljö. Det finns även möjlighet att arrangera större evenemang som banketter, mässor och företagsevent med scen och underhållning. Avsluta konferensen med en middag för medarbetarna.

SLOTTET - Planera framtiden i historisk miljö

På Uppsala Slott erbjuder vi konferenser i anrik, levande och konstnärlig miljö. Konferera i lugn och ro och njut av säsongens menyer, innan ni rundar av med en visning på konstmuseet vägg i vägg. Vi skräddarsyr dagen efter era behov och önskemål, både vad gäller utrustning, mat och dryck. Här finns det plats för upp till 90 personer i biosittning.

CITYKONFERENS - Hitta energin i hjärtat av Uppsala

Muninhuset är en av stans ljusaste mötessalar. Här sitter energin i väggarna, en perfekt plats för att tänka och planera er verksamhets framtid. Vår citykonferens ligger endast ett stenkast från Uppsala Resecentrum och rymmer 70 personer. Här erbjuder vi modern konferensutrustning och full service av mat och dryck. Muninhuset har också en av Uppsalas största evenemangssalar med plats för upp till 450 personer.