Kick-off eller kundaktivitet och en konsert!

ANNONS: Kombinera ditt möte med en upplevelse. Med över 200 evenemang per år hittar du något som passar dig och ditt sällskap.

Åtta våningsplan, en fantastisk panoramautsikt över hela Uppsala, en restaurang med eget kök, olika salar och konferensrum som hyser allt från 2 till 1 100 personer. Totalt upp till 3 000 personer.

All vetenskap är samstämmig. Möten människor emellan, i mindre grupper eller i större sällskap, har en positiv effekt på humöret. Möten ger impulser till nya idéer och snabbare utveckling. Ett möte i våra flexibla lokaler kan vara mellan 2 personer upp till 3000 personer. Vårt kök serverar allt från en fika till den stora jubileumsfesten. Här är maten, oavsett om det är frukost, fika, middag för åtta personer eller middag för 1200 gäster, något alldeles extra. Det beror på att vi har bestämt oss för att erbjuda den mest lyhörda matupplevelsen i Sverige.

Restaurangen är självklart Svanencertifierad och serverar mat inspirerad av hela världen. Kontakta oss för idéer och kostnadsförslag.

Vill du bjuda dina kollegor eller kunder på något extra? Kombinera kvällsmötet med en delikatesstallrik, ett glas vin och en konsert! Kolla in vårt konsertkalendarium och boka biljetter.

Skicka en förfrågan till Uppsala konsert & Kongress

Fält markerade med * är obligatoriska.

Önskat datum
Antal personer
Övriga önskemål
Mitt namn
Kontakta mig på *