– (Stefan) Forsman brukar säga att vi brukar höja oss när vi drar på oss utvisningar, säger Albin Sjögren.

Och det var väl lite vad som hände. Storvreta hade redan gjort ett mål i matchen med en man utvisad. Men Sirius återtog ledningen och när Sjögren drog på sig sin tvåminutare återstod endast sex minuter av matchen.

– Jag tycker att han (Widh) filmar lite. Han puttade på mig först och jag puttade tillbaka, säger Sjögren om situationen som fick honom att sätta sig på botbänken.

Men visst var det väl lite fult?

– Det vill jag egentligen inte kommentera. Det får andra bedöma.

Johan Widh om situationen:

– Han puttade mig, jag puttade tillbaka och sedan fick jag en putt till i bröstet. Då lade jag mig lite halvlätt. Vi fick en tvåa med oss, men vi kunde inte ta tillvara på den

Utvisningen var startskottet till en supervändning av Storvreta. För bara minuten efter satte Victor Andersson 3–3 i boxplay. Ytterligare en och en halv minut fram kom 4–3 och sedan rann det på till en 6–3-seger för Sjögrens lag.

– Det var skönt att vinna. Man vill visa att man är storebror. Vi vinner och de förlorar, det är det viktiga, säger Sjögren som i övrigt inte var så jättenöjd med insatsen för sitt lag.

Och han själv, som ligger i den absoluta toppen av superligans poängliga, fick gå av planen poänglös.

– Jag har sagt det tidigare att det kommer att komma dippar. Nu var det Jimmies (Pettersson) och "Henkes" (Henrik Stenberg) tur att producera. I andra matcher har det varit jag och "Valle" (Valdemar Ahlroth) som gjort det.

Vad tycker du om publiken, nästan 2 500 åskådare?

– Jättekul! Det händer inte så ofta så det gäller att man passar på och njuter. Men det var svårt när man inte fick spelet att stämma som man vill.