Hur har första tiden varit?

– Det var full fart direkt med att träffa anställda, besöka anläggningar och jag slogs direkt över vilken stolthet som finns i att leverera kvalitetsprodukter. För egen del kände jag att det var dags för en ny utmaning i karriären och det känns fantastiskt att börja jobba här. Jag bor i Uppsala och ser fram emot att jobba på den lokala marknaden.

Du fick en rask start, kan du berätta om din första dag?

Artikelbild

| Dirk van der Krogt är ny vd på Andersson & Tillman. Här i kontorsmiljö.

– Det var på chark-SM där vi slog nytt rekord och tog hem 16 medaljer. Det var otroligt roligt att vinna så många priser och jag sa till alla att det här verkligen är en bra bas att jobba vidare med för att öka försäljningen och lyfta varumärket. Vi har väldigt erfarna och duktiga charkuterister som jobbat länge med de här produkterna och det märks och det är kul när det uppmärksammas.

Vad händer härnäst?

– Jag hoppas bidra med mycket säljfokus där vi har potential att öka försäljningen på framför allt vårt kött. Vi kommer även att satsa mer på ekologiskt kött och chark, som blivit allt vanligare i Sverige, och då är det viktig att lokala aktörer som vi hakar på trenden. Vi hoppas nå ut mer på olika sätt med våra produkter och målsättningen är att fortsätta tjäna pengar, hålla en hög profil och fortsätta den expansiva fasen som vi är inne i.